lördag 9 april 2016

Det där med motion.


Jag är kanske något kilo för tung. Och jag vet att jag borde röra på mig mera. Jag har ett aktivitetsarmband och det står på över 10 000 steg nästan varje dag när jag får och lägger mig.  Men det är inte tillräckligt med det för att min vikt ska hållas i trim. Jag älskar ju dessutom både att äta och att laga mat. Tyvärr är det väldigt sällan jag verkligen gör under i köket in i veckorna när det bara är jag och Dennis här. Det blir det där ett och samma hela tiden. På helgerna, både de helger när jag har barnen och de helger när jag är barnfri och tillbringar all tid hos fästmannen så försöker jag anstränga mig lite mer. 

Nu försöker jag igen en gång, (undras för hur mångte gången), ta tag i det där med motion, vikt och vad jag stoppar i mig.  Och jag vet att LCHF fungerar för mig. Men jag kör mera LCLF (Lite Calorier Lagom Fett).

När jag har tid och känner att Dennis har ro i vagnen brukar jag fara ut på en 4 kilometers promenad. Eller det är ju inte egentligen hela 4 kilometer utan 3,7. Det brukar jag också göra ibland när jag har de barnfria helgerna och fästmannen sover ännu. 
Här är en sammanfattning från dagens runda. Och ju mera vår och sommar det blir desto roligare blir det ju att vara ute och nöta upp skorna på asfalten. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar