söndag 10 december 2017

Veckan som varit #1

Det där med Work In Progress känns lite som en udda rubrik just nu. Så sällan jag får något stickat och för mig hör den termen ihop med just stickat. 

Så nu kör vi med Veckan som varit en tid framöver. 

Så här långt har jag hunnit med självporträttet i Intarsia. Det kommer nog allt att ta sin tid innan de e klart. 

Hämtade hem en hylla som lillkillen kan ha sina leksaker i så får jag ha bokhyllan till att ha böcker i. Den äldre sonen hjälpte mig att bära, själv var jag på väg att dö innan hyllan var inne. Hes som en kråka och alldeles utan kraft var jag. 

På onsdagen var vi alla hemma, Emilia var här hon också. Och självklart klädde vi upp och åt gott för att fira Finland 100 år. På fredagen hämtade jag töserna igen. Och vi for på en fika till Skorpan innan vi hämtade Dennis från dagis. De behöver få lite tumis tid med mamma de också ibland, utan 3 åring som ska vara i centrum. De tyckte dock att mitt filmval på fredagskvällen var rätt tråkigt. Göta Kanal var tydligen inte deras grej. Hade hittat några slipsar på Loppis. Har tänkt ta tag i det där projektet med en klänning. Alla 14 är nu tvättade och 12 av dom är uppklippta och strukna. 

Den där med dinosaurier, låt jag bli att sprätta upp, en god vän tyckte att jag skulle spara den åt lillkillen. Mitt i allt vill han ha den om något år. Fick för mig att färga håret. det där ska föreställa körsbärsrött, jo pyttsan. 

Och så är det andra advent. Vad passar då bättre än att tända andra ljuset. Och så var vi på förlovningskalas, och lillkillen hittade en kusin och en småkusin att leka med. Där fanns nog många andra barn där också. Men de där råka fastna på bild. Och min fina kusin Isa och hennes Samuel.Nobellfest, kan man ju inte heller missa. 


Tog dock en liten paus för att natta sonen. 

Men det där med ork är en märklig sak. Vissa saker tycks kunna suga ut all energi ur en utan att man egentligen förstår varför. Sen finns det annat som t.ex. ett förlovningskalas med 70 Pers som brukar kunna suga musten ur mig bara för att det är så mycket folk och ett ständigt surr runt en. Men inte i dag. Inte ens fast jag är förkyld. Jag blev inte matt och slut. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar