söndag 22 maj 2016

EFIT # 1- 2016

Det lär vara efit-söndag i dag, dvs. Ett Foto i timmen. Den som vill läsa mer om EFIT kan göra det HÄR. Den som vill se andras EFIT inlägg hittar länkar HÄR

Så jag öppnar denna dag med denna bild och klockan är ca 8.


Vid 9 ungefär var det dags för pillerintag. Var via jouren i går och de konstaterade att jag hade bihåleinflammation. Så med dessa ska jag väl kanske slippa mina besvär så småningom. 

Vid 10 tiden var det dags för förmiddagskaffe, virkning och nya Amelia Sommar. 

Vid 11 tiden hade jag kommit en bra bit på den rosa koftan som ska bli en födelsedagspresent. 


Vid 12-tiden tyckte jag det var dags för mat, så fästman/särbon fick starta upp grillen. 


Vid 13-tiden blev det mat. 


Där vid 14 snåret kom denna lilla kille hem efter en helg hos Pappa.  Där vid 15. så tyckte vi att det var dags att städa. Och gummistövlar måste man ju ha på om mamma torkar golven annars blir man ju våt om fötterna.  Där vid 16 var det dags att äta igen. Potatis mos, köttbullar och sallad. Dennis var duktig och "hjälpte" mamma med maten. 
Sen var det dags att gå ut och lufta sig lite. Först med vagnen en bit, sen med PotkuPete därav hjälmen på huvudet fastän hans balanscykel inte syns på bild.  


 Efter att ha yrat runt på gården i mer än en timme och pratar med både katter, blommor och Fästman/Särbo, Så blev det dags att gå in och ta ett bad. Och ibland blir man lite ilsken när mamma håller i telefonen och tar bilder och man själv inte får leka med mammas telefon. 


Vid 19 vek vi in lite kläder. 


Vid 20 hade sonen somnat. Och jag kunde laga smörgåsar åt Särbon tills förmiddagskaffet i morgon. Sådant kanske är lite lyx, men bor man 50 meter från varandra och är förlovade kan man ju gott lyxa till vardagen när det går. Och jag kunde också äntligen lägga in alla bilderna från hela dagen. Bara en bild kvar nu för min efit dag, men den kommer lite senare. 

Vid 21 tiden Varje söndag bloggar jag om de projekt jag hållit på att pyssla, virka och sticka den senaste veckan. De projekt som inte blivit klara. 

Så med Denna bild säger jag tack och God natt för denna gång. Hoppas vi ses innan nästa Efitdag. 
6 kommentarer:

 1. Inne och kikar.
  Kul du börjat med EFIT igen.

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Tack för din kommentar och att du uppmärksammade mig om texten till bilderna. Tydligen syns bara hela texten om man kollar från mobilen. Så skumt...

  SvaraRadera
 3. Kikar in och ser hur Din dag varit :)

  SvaraRadera
 4. Verkar ha varit en bra söndag. Du kan få komma hit och städa också :D

  SvaraRadera
 5. Himla bra att få sådan fin hjälp med matlagningen :-)

  SvaraRadera